Menu Close

BOLIGHANDEL

Vores rådgivning gives til en på forhånd aftalt fast pris. Der kommer ingen overraskelser ift. prisen og ofte tjener vi salæret hjem til dig i form af et prisnedslag eller ved sparede udgifter, afgifter, tvister eller retssager.

Vi tilbyder rådgivning, der er uafhængig af andre interesser end netop dine. Vi bistår gratis i de indledende faser, inden handlen tager sin begyndelse, så ring til os, før du ringer til ejendomsmægleren. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægler kun er sælgers rådgiver og kun kan rådgive om forhold, der gælder boligsalget.

Du kan få fat i os på telefon 51 91 73 73 eller på mail@rohdeadvokat.dk.

Boliger findes i mange former. Det samme gælder for bolighandler. Det er derfor helt afgørende, at du får den rette juridiske hjælp, så boligdrøm ikke bliver til boligmareridt.

Som medlem af Danske BOLIGadvokater er vi specialister indenfor boligrådgivning og kan tilbyde dig professionel og individuel rådgivning tilpasset netop din situation.

Det betyder, at vi gennemgår selve bolighandlen grundigt sammen med dig og bl.a. sikrer, at der er styr på alle papirer. Har du behov for det, kan vi også gennemgå dine andre juridiske forhold, så du er sikker på, at alt er i orden. Det kan være relevant, hvis I fx er flere, der ejer ejendommen sammen uden at være gift.

 

Advokatforbehold, samejeoverenskomst og ægtepagt er begreber, som vi bruger hver dag. Her gennemgår vi kort, hvorfor begreberne kan være relevante i din bolighandel.

Advokatforbehold
Det vigtigste i en bolighandel er, at du sørger for at få gennemgået alle papirer grundigt. Derfor bør du få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. På den måde kan du gratis fortryde handlen.

Et advokatforbehold giver dig ekstra tid til, at din advokat kan gennemgå aftalen. Det drejer sig normalt om 3-5 hverdage, men din advokat kan bede om mere tid.

Samejeoverenskomst
Hvis du ikke er gift med den, du køber ejendom sammen med, er det en god idé at få udarbejdet en samejeoverenskomst. Overenskomsten regulerer forholdet mellem flere ejere af en ejendom.

De vigtigste elementer i en overenskomst er, hvem der kan blive i ejendommen, hvis man ønsker at gå hvert til sit samt fastlæggelsen af, hvor meget hver især har betalt af købesummen og skal betale af ejendommens udgifter.

Ægtepagter
Mange mennesker bryder sig ikke om at tale om ægtepagter i forbindelse med deres ægteskab, men det kan være en meget relevant aftale, særligt hvis der er store værdier indblandet i ægteskabet.

I forbindelse med en bolighandel er en ægtepagt vigtig, hvis du og din ægtefælle ønsker, at ejendommen eller en del af denne skal være særeje for den ene part.

Du kan læse mere om ægtepagter her.

Telefon: (+45) 51 91 73 73
E-mail: mail@rohdeadvokat.dk

SE VORES VIDEOER OM BOLIGHANDEL

  • Rohde Advokatanpartsselskab
  • Lyngby Hovedgade 96
  • 2800 Kongens Lyngby
  • Danmark