Menu Close

Medarbejdere

I administrationen hos Rohde Advokat tager advokatsekretær Charmina Lourdes Ramos imod henvendelser og hjælper med sager, der vedrører hendes speciale; Familiesammenføring.

Immigration

Charmina Lourdes Ramos taler engelsk og filippinsk, og har lang praktisk erfaring med håndtering af udlændingesager.

Hun står for udarbejdelse og indsendelse af arbejds- og opholdstilladelser samt øvrige visumansøgninger med henblik på en hurtig og positiv afgørelse af ansøgningen. Charmina håndterer også afviste visumansøgninger herunder indhentelse af manglende dokumentation, aktindsigt, korrespondance med Udlændingestyrelsen og Udlændingenævnet samt fremsendelse af klager over afgørelser.

Som advokatsekretær har hun de seneste to år håndteret en stor del af advokatfirmaets sager om opholds- og arbejdstilladelser.

Dokumenthåndtering

Charmina Lourdes Ramos har stor erfaring med sikker dokumenthåndtering, dokumentation og digitalisering. Hun har som tidligere IT-chef mange års erfaring med især dokumenthåndtering i forbindelse med tilbudsgivning til offentlige myndigheder og kender vigtigheden af præcise og dokumenterede oplysninger, som matcher udbudskravene. Hun har endvidere kendskab til klager over tabte udbudsprojekter.

Uddannelse

2003 Bachelor of Science in Computer Science
San Sebastian College – Recoletos, Manila Philippines

CHARMINA LOURDES RAMOS

Advokatsekretær
Salgs-og marketingsansvarlig

(+45) 51 91 27 38
ramos@rohdeadvokat.dk

Telefontid:
Mandag til fredag: Kl. 8-9


    Telefon: (+45) 51 91 73 73
    E-mail: mail@rohdeadvokat.dk